Menu Close

ninja turtles spill gratis

Husker du Ninja Turtles?

De fleste som vokste opp på 80- og 90-tallet husker superhelter i flere varianter. Det var dette som var inn og derfor fikk man svært mange varianter. En av dem var Ninja Turtles. Det har vært flere versjoner, fra en voksen og aggressiv versjon til en mer barnevennlig og søt versjon. Felles er historien bak, som er at noen små skilpadder har blitt utsatt for en stråling som har gjort dem smarte og ikke minst store. De havner i kloakksystemet, enten sammen med en rotte eller at de møter en rotte der. Rotten blir deres sensei og de trenes opp til å bli superhelter.

Den voksne versjonen

Det er i dag nesten umulig å finne voksen versjonen av Ninja Trutles i dag. Søker man etter Ninja Turtles eller Ninja Turtles spill gratis så er det kun den barnevennlige versjonen som kommer frem. Dette er spesielt overraskende når man tenker på at superhelt spill for voksne er utrolig populært. I voksen versjonen av Ninja Turtle så var det både blod og gørr og ikke minst, et særdeles voksent språk. Disse superheltene var rå og tøffe, så hvorfor ble de ikke mer populære? Problemet for Ninja Turtles var nok dem selv. Skilpadder med ninja sverd er dessverre ikke så tøft. Derfor ble det heller ikke spesielt populært for voksne.

Svært populært for barn


Søker man på Ninja Turtles spill gratis så får man treff på spill for barn. For barn elsker disse artige skilpaddene. De er kjent for barn i alle aldre og det er mange forskjellige figurer, kort og annet å samle på. Felles for dem er selvsagt at de er tilpasset barns fantasi og ikke minst, man har klart å følge trendene i samfunnet. For det er ikke enkelt å skulle gjøre skilpadder, med en klossete figur, til grasiøse ninajer. Så det at man har klart å skape en slik populær serie, som har klart å skape nye følger i flere generasjoner, er imponerende. Det at man fremdeles kan finne på Ninja Turtles spill gratis på nett som følger den siste versjonen av historien viser hvor populær disse skilpaddene fremdeles er. Den utrolige historien om klossete skilpadder som lærer seg å snike seg frem som en ninja, treffer fremdeles i dag noe hos barn i dag som de gjorde også på 80-tallet. Et tips for de som er litt sentimentale er å søke på nettet etter original Ninja Turtles!

ninja turtles spill gratis