Menu Close

Bombay tandoori tønsberg

tønsberg

Bombay tandoori tønsberg

Det hersker liten tvil om at nordmenn er glad i eksotisk mat. Sjekker du Tripadvisor for de ti beste restaurantene i Norge, finner du en indisk restaurant på plass nummer ti.

Rik matkultur

India er et enormt land med mange og lange mattradisjoner. En tandoori er en indisk leirovn, som fyres med trekull. Kjøttet marineres og krydres før det tres på spyd og grilles i den varme ovnen. Like fargerikt som landet selv er også maten. Ris er et trofast følge til de fleste retter, sammen med ferske ingredienser, eksotisk krydder og smaksrike urteblandinger. Det dufter himmelsk og smaker like deilig.

Nan brød

Nan brød Indere flest bruker ikke kniv og gaffel, i stedet for bruker de brød til å samle opp all den gode maten fra tallerkenen. Det indiske nan brødet kommer i ulike smaksvarianter og lages i tandoori ovnen. Kokken kaster rett og slett nan mot ovnens innside og så stekes det ferdig der, klistret til den varme leirveggen. Det hele tar bare noen minutter.

Sommerbyen Tønsberg

Tønsberg wikipediaSommerbyen Tønsberg I sommerbyen Tønsberg finner du restauranten bombay tandoori tønsberg. Idyllisk beliggende ved brygga, i hjertet av byen kan restauranten by på uteservering om sommeren.

Restauranten har vært drevet i over nitten år med ulike eiere. Nåværende eier Saligram Aryal og han byr både nye gjester og de mange stamgjester velkommen til et lite stykke India i Norge.

Tradisjonsrik mat fra hele India

Bombay tandoori tønsberg byr på tradisjonsrike retter fra hele India. Fra Himalaya i nord til Kerala i sør har eldgamle oppskrifter funnet veien til kjøkkenet i Tønsberg. Det serveres tandoori, gryteretter og det tradisjonelle nan brødet. Du kan også få indisk øl som følge til maten.

19 års drift har ført til mange stamgjester og fantastiske anmeldelser. Ta deg en tur du og. Etterpå kan du legge igjen en hyggelig kommentar på Tripadvisor, slik at flere gjester finner veien til dette nydelige stedet.

Top Tønsberg Youtubes

En helt vanlig sommerdag i Tønsberg – 2011

Summer 2014 HD – Tønsberg, Norway